en

VIRTUÁLIS IRODAVEZETÉS

"Megoldás adminisztrációs gondjaira a Virtuális Asszisztencia!"

Minél jobban megy egy vállalkozás, annál kevesebb lesz a szabadidő. Prezentációkat kell készíteni, megbeszéléseket összehozni, időpontokat egyeztetni, árajánlatokat, üzleti leveleket kell írni.

Ellepi a papírmunka, és nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Helyette inkább a saját vállalkozásával, vagy a családjával foglalkozna?

Azonban, hogy a vállalkozása jól működjön, az adminisztrációt is szükséges elvégezni valakinek...

Pontosan erre való a Virtuális Irodavezetés/Asszisztencia!

Miért a Virtuális Asszisztencia?

Mert a szolgáltatással Ön hozzájut egy irodához képzett irodavezetővel, anélkül, hogy alkalmazottat kellene alkalmaznia, és irodát bérelnie.

A szolgáltatás előnyei:

A szolgáltatásba semmit nem kell befektetni. A Virtuális Asszisztens, VA egyéni vállalkozóként, saját maga fizeti a járulékokat, adót, így a megbízót nem terhelik munkáltatói kötelezettségek. Saját irodájában dolgozik, saját eszközeivel, így irodát sem kell bérelni.

A Virtuális Asszisztensnek nem kell bért fizetni, az elvégzett munkáról számlát ad Önnek, amit költségként leírhat, így az elvégzett munkáért fizet, és nem az időért. Állandó jellegű, de egyedi megbízással is dolgozik, ha szükséges titoktartási nyilatkozatot is köt.


Hátránya:

Hogy reggeli kávéját Önnek, vagy a feleségének kell megfőznie!

Miért virtuális?

A VA tevékenysége az Internet segítségével történik, otthon, a saját irodájában.

A megbízás megkötéséhez nincs szükség személyes találkozóra, csak Skype-ra, e-mailre, MSN-re, Viber-re. De, ha valaki ragaszkodik a személyes találkozóhoz, az is megoldható.

Összegezve a leírtakat:

Önnek csak előnye származik abból, ha Virtuális Asszisztenssel dolgozik, mivel sem időt, sem pénzt nem kell, hogy befektessen, nem kell munkáltatói járulékot fizessen, azonban vállalkozása adminisztrációját költségként leírhatja!

Adminisztrációs gondjait a Virtuális Asszisztens megoldja!